CE ITI ȘOPTEȘTE O FEMEIE

 

Ati auzit vreodată o Femeie șoptind? Șoptind a iubire si Amor? O femeie din milioanele de femei ce striga atât de metalic si surd? O femeie care șoptește iubire este femeia care se face auzita in cea mai gălăgioasa mulțime de femei ce isi doresc a fi iubite. Ati auzit vreodată o femeie ce șoptește? Fie in versuri, fie in cântec sau in cele mai simple momente alese din prezentul ei? Femeia care șoptește este asemenea melodiei cântate de viorile sufletului si ale corzilor care se unduiesc in Perfecțiune la atingerea lor fina.

Femeia care șoptește este precum muza pentru care scrii atât de mult, pentru care respiri atât de repede si pentru care mintea si inima ajung sa joace un joc atât de halucinant al dragostei. Femeia care șoptește te poate “striga” din cele mai îndepărtate cotloane ale firii si te poate dezmorți asemenea degetelor vindecătoare ce mângâie usor fiecare rana adânca a trupului lovit de umbre.

Exista atât de multe femei. Atât de multe femei care striga in zadar sa fie auzite. Dar iubirea nu trebuie strigată. O iubire strigata isi pierde din esența si din misterul momentelor autentice aruncate cu atâta graba in tropotul bătailor de inima. O iubire strigată este o iubire chinuita. Încătușată in lanțurile ruginite ale iluziei, ferita de orice urma de emoție si tarata in colțul cel mai întunecat al sufletului. Iubirea nu se striga. Iubirea se șoptește. Se șoptește de la încet, la foarte încet pana ajungi sa o simti.

Pe femeia care șoptește o simti. Ii simti vibrația cuvintelor nerostite inca si tremurul nevinovat al glasului alintat aievea in silabele timpului, parca oprit de voi.

O femeie care șoptește nu este pentru oricine. Nu orice barbat o poate auzi. Pentru asta e necesar un antrenant al inimii si al minții, transpirația simțurilor si timpanul sufletului deschis dinăuntru înspre înafara.

Pe femeia care șoptește nu ai cum sa nu o iubesti.

Decat atunci cand nu iti doresti sa o auzi …

About Vechiu Gelu Ionut

Nu vreau sa crit , vreau doar sa spun ceea ce este de spus

Posted on 5 ianuarie 2015, in Blog's and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Dorul de iubire, de iubirea IUBIRE…nu cunoaste sex.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

speranteinplic

sentimente, poezii, proza

Myfanwy Tristram

Politics, activism, social memoir, reportage and fashion comics

Bending Genre

Essays on Creative Nonfiction

The Melissaverse

I started off writing about hockey. Lately I seem to be writing about mental illness. Who knows what I'll write about tomorrow?

The Human Rights Warrior

"There is some good in this world...and it's worth fighting for." ~ J.R.R. Tolkien

Picnic at the Cathedral

Cultural travel on a budget

iwantedwings

A Geeky Feminist's Musings On Pop Culture

Am cu ce

Eu am zis: "Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt". Dar voi ca nişte oameni muriţi şi ca unul din căpetenii cădeţi (Psalmul 81, 6-7)

Mihai Vasilescu

Viaţa-i mult prea serioasă ca să n-o luăm în râs!

Betty's Kitchen

Mancaruri fel de fel: retete culinare testate, pozate si recomandate

The Blazing Trail

Enlightening | Spurring | Strengthening

Doron Art

A journey into my world of Painting

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

George Valah Blog

STIRI SCURTE - SHORT NEWS