NASA ia gigant salturi pe Călătorie spre Marte, ochi Casa noastra Planet și Distant Universul, Teste tehnologii și îmbunătățește cer sus în 2014

NASA 2014 evidențiază video.
Image Credit:
NASA

În 2014, NASA a făcut pași semnificativi în călătoria agenției pe Marte – testare tehnologii de vârf și de a face descoperiri stiintifice in timp ce studia nostru schimbarea Pământ și univers infinit ca agentia făcut progrese pe următoarea generație de transportul aerian.

„Am continuat să progrese mari pe drumul nostru spre Marte în acest an, atribuirea contractelor de la companiile americane care se vor întoarce de zbor uman în spațiu lansează la pământ american, avansarea dezvoltarea tehnologiei spațiale; și finalizarea cu succes primul zbor al Orion, următorul adânc nava spatiala spațiu în care astronautii noastre se va deplasa „, a spus NASA Administrator Charles Bolden. „Ne-am mutat înainte pe munca noastra de a crea mai liniștite, avioane mai ecologice și de a dezvolta tehnologii pentru a face transportul aerian mai eficient; și ne-am avansat studiul nostru a planetei noastre acasă în schimbare, Pământ, în timp ce creșterea înțelegerea noastră a altora din sistemul nostru solar și dincolo. ”

Călătorie spre Marte

NASA a realizat un reper major in decembrie, pe de călătorie pe Marte ca agenției spațiale Orion finalizat primul său voiaj în spațiu în timpul unei patru și jumătate de oră de încercare de zbor .

Orion face parte din planul NASA pentru a dezvolta noi tehnologii și capacități pentru a trimite astronauti mai departe decât oricând înainte, în primul rând la un asteroid, iar mai departe la Planeta Roșie.

Știință, tehnologie, inginerie și matematică (STIM) educație, legate crescut pe noi culmi cu o radiație experiment construit-elev la bordul Orion. Biroul NASA Educației, în parteneriat cu Lockheed Martin Corp., folosit de explorare de design Challenge de a se angaja elevii în STEM invitându-i să contribuie la combaterea unul dintre cele mai importante pericolele zbor uman în spațiu – expunerea la radiatii.

Calea paralel NASA pentru zbor spatial uman a luat, de asemenea, un salt uriaș înainte în septembrie, când agenția a anunțatUS astronauti, din nou, se va deplasa la și de la stația Spațială Internațională (ISS) din Statele Unite ale Americii pe nave americane în cadrul contractelor inovatoare lucrate de Programul Crew comerciale NASA . Agenția selectat Boeing și SpaceX a SUA de transport echipajelor la și de la stația spațială cu ajutorul lor CST-100 și Crew Dragon nave spațiale, respectiv, cu un scop de a pune capăt dependenței unic națiunii față de Rusia în 2017. calea paralel NASA pentru zbor spatial uman SUA implică societăți comerciale care furnizează acces la orbita terestră joasă în timp ce NASA pregătește misiuni de explorare spațială profunde cu Orion și Space Launch System (SLS) rachetei.

Conceptul Artist de Space Launch System NASA (SLS) configurație de 70-metric de tone de lansare în spațiu.
Conceptul Artist de Space Launch System NASA (SLS) configurație de 70-metric de tone de lansare în spațiu.
Image Credit:
NASA / MSFC

Racheta SLS, cel mai puternic construit vreodata, sa mutat de la faza de concept la faza de dezvoltare în 2014. Tot în acest an, toate instrumentele majore au fost instalate la NASA Michoud Adunării Facilitatea în New Orleans, unde vor fi construite racheta.

De 40 de ani, exploratori robotizate ce în ce mai avansate, au studiat condițiile de pe Marte. Acest lucru a crescut în mod dramatic cunostintele noastre stiintifice despre planetei, precum și a ajutat deschide calea pentru astronautii de pe drumul spre Marte. În luna iulie, NASA a anuntat Mars Rover 2020 , care se bazează pe roverul Curiosity de succes. Marte 2020 va duce instrumente pentru a efectua științei și tehnologiei explorare investigații fără precedent pe Planeta Roșie, inclusiv de ajutor cu datele pentru o misiune umană pe Marte.

Cel mai nou membru NASA a flotei sale de robotice exploratori Red Planet, atmosfera Marte și volatile Evolution ( Maven ), nave spațiale intrat cu succes pe orbită lui Marte 21 septembrie, în cazul în care se începe studiul de atmosfera superioară a planetei ca niciodată făcut înainte. Această flotă extinsă de bunuri de știință, în special cele care orbiteaza și rătăcire Marte, a avut loc în primul rând față de imagine și de studiu o dată-in-a-viață cometă flyby de Marte în luna octombrie.

Marte Atmosfera NASA și volatile Evolution (MAVEN) conceptul nave spațiale artist.
Marte Atmosfera NASA și volatile Evolution (MAVEN) conceptul nave spațiale artist.
Image Credit:
Goddard Space Flight Center al NASA

Curiozitate rover Agenția a continuat în acest an pentru a rafina intelegerea noastra de Marte. În decembrie, NASA a anunțat Curiozitate a măsurat un vârf de zece ori într- metan , o substanță chimică organică, în atmosfera din jurul ei și detectat alte molecule organice într-un eșantion de rocă praf colectate de foraj laboratorul robotic de. Constatarile Curiozitati lui din analiza probelor de atmosferă și praf de rock nu dezvăluie dacă Marte a gazduit vreodata microbi care trăiesc, dar rezultatele fac pune in lumina pe un Marte modernă chimic activ și în condiții favorabile pentru viața de pe Marte vechi. Observațiile de curiozitate, de asemenea, indica Muntele Sharp lângă site-ul de aterizare rover a fost construit de sedimente depuse într-un mare pat de lacpeste zeci de milioane de ani.

Imagini de componente Curiozitati combinate într-un autoportret la țintă foraj "Windjana."
Imagini de componente Curiozitati combinate într-un autoportret la țintă foraj „Windjana.”
Image Credit:
NASA / JPL-Caltech / MSSS

NASA continuă să avanseze călătoria spre Marte prin progresele înregistrate în Misiunea de redirecționare asteroid (ARM),  care va testa o serie de noi capabilități necesare pentru viitoarele expediții umane la spațiu adânc, inclusiv la Marte. Aceasta include avansat de propulsie solară Electric – o modalitate eficientă de a muta cargo greu folosind energie solara, care ar putea ajuta la pre-poziție de marfă pentru viitoarele misiuni umane pe Planeta Roșie. Ca parte a ARM, o nava spatiala robotic va întâlni cu un asteroid în apropierea Pământului și redirecționa o masă asteroid de o orbită stabilă în jurul Lunii. Astronautii vor explora masa asteroid în anii 2020, ajutand încercare capacitățile zbor spatial moderne, cum ar fi noi spacesuits și tehnici de returnare probă.Astronauții de la Johnson Space Center al NASA din Houston au început deja să practice capacitățile necesare pentru misiune.

Oficialii agenției studiază două concepte de captare robotizate pentru nava robotizate care va întâlni cu asteroidul. O opțiune ar folosi un mecanism gonflabile pentru a captura un asteroid întreg mic. O altă opțiune ar folosi arme robotizate pentru a prelua un bolovan de la un asteroid mult mai mare. Centre de NASA din intreaga tara sunt avansează și testarea tehnologiilor pentru ambele concepte. Managerii Misiunea analizat cele două concepte de captare într-o ședință decembrie NASA se așteaptă pentru a selecta un concept pentru misiunea la începutul anului 2015.

Agenția a identificat trei asteroizi care ar putea fi buni candidati pentru fiecare opțiune de captare până acum și anticipează găsi unul sau două pe an pentru fiecare opțiune. Eforturile de a identifica candidați buni pentru misiunea sunt, de asemenea, ajuta spori munca existente NASA a supraveghea obiectele din apropierea Pământului și de a identifica cele care ar putea amenința Pământul. În plus față de capacitățile zbor spatial ARM va avansa, misiunea va reprezenta, de asemenea, o nouă oportunitate pentru demonstrații de apărare planetare, pentru a ajuta la reduce riscurile asteroid în viitor.

NASA a identificat aproximativ 12.000 de obiecte Apropiate la zi, inclusiv 96 la suta din aproape asteroizi Pământului mai mare de 0.6 mile (1 km) în mărime. NASA nu a detectat nici un obiect de asemenea dimensiuni care prezintă un risc de impact pe Pământ în următorii 100 de ani.

Echipă de la centrele de la NASA a cheltuit 2014 de testare diferite tehnologii , inclusiv propulsie solară electric, noi modele spacesuits și instrumente de colectare a probei, care vor fi folosite de către astronauți pe drumul spre Marte și a demonstrat pe ARM.

Asteroid de Grand Challenge NASA este un efort de a ajunge dincolo de frontierele tradiționale și să încurajeze parteneriatele și colaborarea cu o varietate de organizații pentru a găsi toate amenințările asteroid pentru populația umană și știu ce să fac despre ele. Provocarea a avut succes în 2014, implicarea publicului printr-o varietate de noi parteneriate, cum ar fi ECAST ,SpaceGAMBIT și asteroid de date Hunter concurs.

Stația Spațială Internațională

Călătorie NASA pe Marte include timp la bordul Stația Spațială Internațională (ISS). Agenția folosește statia spatiala a desfășura activități de cercetare și dezvoltare tehnologică de ultimă oră și pentru a spori cunostintele noastre despre ceea ce este nevoie pentru a trăi și de a lucra pentru perioade lungi de timp în spațiu. 2014 a marcat 14 ani de prezență umană continuă pe laboratorul orbiteaza. Recunoscând beneficiile pe termen lung ale stația spațială, administrația Obama în ianuarie a anunțat că intenționează să extindă operațiunile pe ISS, până cel puțin 2024.

NASA astronaut Reid Wiseman verifică spațial lui în curs de pregătire pentru prima Expedition 41 spacewalk.
NASA astronaut Reid Wiseman verifică spațial lui în curs de pregătire pentru prima Expedition 41 spacewalk.
Image Credit:
NASA / ESA / Alexander Gerst

Un total de 12 membri ai echipajului trăit și a lucrat la bordul ISS în 2014. Două dintre acei membri ai echipajului, NASA Reid Wiseman și Barry Wilmore, realizat în octombrie la primele spacewalks pentru a începe reconfigurarea ISS pentru a se potrivi viitor comerciale din SUA nave spațiale cu echipaj. În timpul celor șase luni la bordul ISS, Wiseman a câștigat un text mare pesocial media , pe care a folosit pentru a aduce minunile zbor spatial uman direct publicului 140 de caractere la un moment dat.

Echipajele ISS au văzut opt nave spațiale diferite mărfuri aduce mai mult de 50.000 de lire sterline de bunuri și cercetare stiinta de la statia de la 2014. Două dintre aceste zboruri au fost cu SpaceX sub contract cu NASA. Orbital Sciences Corp., de asemenea, sub contract cu NASA, a avut două misiuni de aprovizionare la stația spațială în acest an, dar în luna octombrie, satreilea zbor a suferit un eșec catastrofal în timpul lansării. În ciuda incidentului, NASA rămâne companiile încredere din SUA va continua să deschidă calea sa aprovizioneze Stația Spațială și, în curând trimite astronautii de la NASA acolo.

Imprimantă 3D ISS în timpul zborului de certificare si testare de acceptare la Marshall Space Flight Center al NASA.
Imprimantă Stația spațială internațională 3D în timpul zborului de certificare si testare de acceptare la Marshall Space Flight Center al NASA.
Image Credit:
NASA / Emmett Având în vedere

Cercetare Stiinta la bordul stației spațiale atins noi culmi în 2014. Membrii echipajului efectuat sute de cercetări științifice axate asupra sănătății umane și explorare, tehnologie de testare pentru a permite explorarea viitoare, cercetarea în viață extinsă și științe fizice, și pământul și știință spațiu. Un astfel de experiment, Veggie , este lider de mod de a permite echipajelor să crească, recoltare și să mănânce o parte din propria lor hrană. Stația de EXPRESS Rack 1 – un sistem de rack multifuncțional, care a găzduit și susținut de cercetare la bordul stație din 2001 – până la 100.000 de ore de funcționare în luna octombrie. Săptămâna din 20 iulie, programul de statia spatiala a stabilit un record de cât de multe ore echipajului utilizate pentru știință într-o săptămână – la doar cinci minute timid de 84 de ore.

Statia spatiala a strălucit, de asemenea, în acest an ca un test-pat tehnologie. Aceasta a inclus lucru continuând cu bile de dimensiuni bowling-sateliții care operează în interiorul ISS cunoscut sub numele de DOMENIILOR , Robonaut 2 sansa picioarele experimentale atașat în luna august, iar primul imprimarea 3-D vreodată în spațiu, în noiembrie.

Tehnologie

Tehnologie conduce explorare, iar aceasta este o parte importantă a eforturilor NASA, inclusiv călătoria spre Marte. În iunie, agenția a folosit un, vehicul în formă de farfurie cu motor rachetă numit scăzut densitate decelerator supersonic de tehnologii de testare necesare pentru aterizare sarcini utile mari de pe suprafața lui Marte.

La câteva ore după 28 iunie 2014, testul de Low-Density decelerare supersonic NASA pe deasupra Marinei SUA Pacific rachete Range.
La câteva ore după 28 iunie 2014, testul de Low-Density decelerare supersonic NASA pe deasupra Marinei SUA Pacific rachete Range.
Image Credit:
NASA / JPL-Caltech

Agenția a continuat cu succes mici demonstrații de tehnologie nave spațiale în 2014 cu testul în spațiu a Phonesat 2.5 .Controlate smartphone mic Nava înhămat o plimbare pe orbita pe lansarea de marfă SpaceX de la Stația Spațială Internațională în luna aprilie.

Au fost înregistrate progrese în acest an pentru 2016 lansarea Green propulsor misiunii de infuzie NASA . Mic satelit este conceput pentru a testa un de înaltă performanță, non-toxic, combustibil „verde” pe orbită ca un potențial înlocuitor pentru hidrazină extrem de toxic și sisteme complexe bi-combustibil în prezent în uz. Vara trecută, NASA a finalizat o serie complexă de teste pe una dintre cele mai mari rezervoare de combustibil criogenic compozite fabricate vreodată, aducând industria aerospațială mult mai aproape de proiectarea, construirea, și zboară rezervoare ușoare, compozite pe rachete.

18-picior-diametru (5,5 metri) cryotank compozit este coborât într-un stand de încercare structurale la Marshall Space Flight Center.
18-picior-diametru (5,5 metri) cryotank compozit este coborât într-un stand de încercare structurale la Marshall Space Flight Center.
Image Credit:
NASA / MSFC

Când NASA dezvoltă software pentru misiunile sale Aeronautica si Spatiu, agenția cunoaște codul poate avea utilizări dincolo de misiunea inițială. În aprilie, NASA a publicat o nouă online, catalog de ​​software , cu mai mult de 1.000 de coduri la dispoziția publicului.

Agenția de asemenea a creat un one-stop shop online, pentru toate oportunitățile disponibile în prezent la dispoziția publicului pentru a contribui la rezolvarea problemelor dificile legate de misiunea NASA prin provocări, concursuri cu premii, precum și activități crowdsourcing. Un astfel de oportunitate, Cube Quest Challenge , a fost anunțat în noiembrie și este prima competiție NASA în spațiu, care oferă cel mai mare vreodata pungă premiu al agenției. Concurentii au o șansă la o cotă de 5 milioane dolari în premii în bani și o oportunitate de a participa la explorarea spațiului și dezvoltarea tehnologică, pentru a include o șansă la care zboară propriul satelit lor mici, cunoscut ca un CubeSat, la lună și dincolo de drept sarcină utilă secundar pe primul zbor integrat de Orion nave spațiale NASA și Space Launch System rachetă.

Pământ

Planeta noastră se schimbă, iar NASA este pe ea. Administrator Bolden a declarat 2014 anul de Pământ , deoarece pentru prima dată în mai mult de un deceniu, cinci misiuni NASA Pământ de știință au fost programate pentru a fi lansate în spațiu într-un perioadă de un an. Împreună cu NASA flota existentă de sateliți, misiuni aeropurtate, și cercetători, aceste noi misiuni va ajuta răspunde la unele dintre provocările cu care se confruntă planeta noastră critice astăzi și în viitor: schimbările climatice, creșterea nivelului mării, resurselor de apă dulce, iar fenomenele meteorologice extreme.

Un ciclon extra-tropical văzut în largul coastelor Japoniei, 10 martie 2014, prin GPM cu microunde Imager.
Un ciclon extra-tropical văzut în largul coastelor Japoniei, 10 martie 2014, prin GPM cu microunde Imager.
Image Credit:
NASA / JAXA

Lansat pe 27 februarie, misiune la nivel global de precipitații Măsurarea este stabilirea unui nou standard pentru măsurătorile de precipitații din spațiu. Orbită Carbon Observatory-2 satelitul lansat 02 iulie este prima nava spatiala NASA dedicat studierii de dioxid de carbon din atmosfera. NASA scatterometer Spațială Internațională Station-Rapid (ISS-RapidScat) a fost lansat la stația spațială 21 septembrie pe un SpaceX de aprovizionare zbor. ISS-RapidScat monitorizează vânturi ocean și este primul instrument NASA pentru a utiliza ISS pentru drepturi depline cercetare știința Pământului. Sistemul de transport Cloud-aerosoli(CATS) instrumentul, de asemenea, se îndreaptă spre statia spatiala. Acesta este situat la lansarea pe un zbor de marfă SpaceX directionate pentru 06 ianuarie, 2015. Odata instalat pe partea exterioară a postului, CATS va studia distribuția aerosoli – particule minuscule care alcătuiesc ceata, praf, poluanți atmosferici, și fum – în atmosfera Pământului. Ultimul dintre aceste cinci noi misiuni științifice Earth este umiditate a solului Active pasive (SMAP), care se adresează pentru a lansa 29 ianuarie, 2015. SMAP va mapa de umiditate a solului Pământului și să ofere indicații precise de stat congelare-decongelare solului de a îmbunătăți înțelegerea de ciclism de apă, energie, și carbon. De asemenea, va fi difuzat de ajutor în previziunile de productivitatea agricolă, vremea si clima.

Cercetare NASA în 2014 a arătat modificările planeta noastră este în curs. Un nou studiu publicat în luna mai de cercetatorii de la NASA si de la Universitatea din California, Irvine, a găsit o secțiune de topire rapidă a Antarcticii de Vest Fișa Ice pare să fie într-o stare ireversibilă de declin, cu nimic pentru a opri ghețarii în acest domeniu de la topire în mare. Un alt studiu a anunțat în luna iulie de către NASA și la Universitatea din California, Irvine, a găsit mai mult de 75 la sută din pierderea de apă din bazinul hidrografic Colorado afectate de secetă de la sfârșitul anului 2004 a venit de la resurse subterane. Gradul de pierdere a apelor subterane poate reprezenta o amenințare mai mare pentru alimentarea cu apă a vestul Statelor Unite decat se credea anterior.NASA de cercetare publicat în august prezinta atmosfera Pământului conține o cantitate neașteptat de mare de un compus de diminuare a stratului de ozon de la un necunoscut decenii sursă după ce compusul a fost interzis în întreaga lume.

Ghețarii și munți în soare de seara sunt văzute pe un zbor de cercetare Funcționare IceBridge, revenind de la West Antarctica pe
Ghețarii și munți în soare de seara sunt văzute pe un zbor de cercetare Funcționare IceBridge, revenind de la West Antarctica pe
Image Credit:
NASA / Michael Studinger

Aeronautică

În 2014, NASA a arătat că este cu tine când zbori, și a continuat să facă progrese în dezvoltarea următoarei generații de sisteme de transport aerian (NextGen).

În luna mai, NASA – împreună cu partenerii internaționali Aerospace Center german și Consiliul Național de Cercetare al Canadei – a luat la cer peste California, pentru a începe o serie de teste de zbor pentru a aduna date critice care pot fi de ajutor in dezvoltarea de combustibili mai ecologici aeronave .

Efecte de combustibil alternative asupra dârele și emisiile de croazieră (ACCES II) încercare de zbor într-un avion DC-8.
Efecte de combustibil alternative asupra dârele și emisiile de croazieră (ACCES II) încercare de zbor într-un avion DC-8.
Image Credit:
NASA / SSAI Edward Winstead

Un nou instrument software de calculator NASA, a dezvoltat proiectat pentru a ajuta controlorilor de trafic aerian a fost prezentat la Administrația Federală a Aviației (FAA) în luna iulie. Terminal secvențiere și Spacing tehnologie va permite controlorilor de trafic aerian pentru a gestiona mai bine distanța dintre avioane, deoarece zbura abordări mai eficiente în aeroporturi, economisind timp și combustibil și reducerea emisiilor

NASA a pus, de asemenea, futuriste noi modele de aeronave la încercare în 2014. Adaptive Conform Trailing Edge proiect a avut un zbor de succes în această vară de testare o suprafață aripă care poate schimba forma in aer. Testarea ar putea duce la tehnologie pentru a face avioane mai eficiente din punct de combustibil, și mai silențioase în timpul decolări și aterizări. În decembrie, o secțiune centru de testare a unui desen sau model avion futurist, numit un corp aripă hibrid, a fost livrat la Langley Centrul de Cercetare NASA în Hampton, Virginia. O mare parte a articolului test este facut dintr-o greutate scăzută,-prejudiciu tolerant, concept structural compozit cusute numit Structura pultrudate Rod cusute unificat eficientă (PRSEUS). Un organism aripa hibrid eficientă ar putea reduce simultan consumul de combustibil, nivelul de zgomot și emisiile produse de avioane de transport de mâine.

Zbor Adaptive Conformitate Trailing Edge (ACTE) din proiect aviație verde NASA.
Zbor Adaptive Conformitate Trailing Edge (ACTE) din proiect aviație verde NASA.
Image Credit:
NASA / Ken Ulbrich

Cercetare aeronautică NASA, de asemenea, este in curs de testare ca un nou instrument pentru detectarea timpurie Wildfire.

În octombrie, agentia a anuntat Langley a semnat un acord de un an cu Departamentul de Interne US Fish and Wildlife Service a testa mici sisteme aeriene fără pilot (UASs) pentru detectarea perie și incendiile forestiere.

În luna mai, o ceremonie dedicare a avut loc pentru a marca redenumirea Armstrong Zbor Centrul de Cercetare NASA , fostul Dryden Flight Research Center, în Edwards, California. Legislația a redesemna facilitatea de vârstă de 68 de ani, centrul de excelență pentru cercetare zbor atmosferice NASA, în onoarea regretatului Neil A. Armstrong a fost adoptată de Camera Reprezentantilor din SUA la începutul anului 2013 și de Senat la 08 ianuarie 2014 . Președintele Obama a semnat în dreptul la ianuarie 16. Schimbarea numelui a devenit oficial la 1 martie.

Sistemul Solar și dincolo de

Privind în spațiu pe drumul nostru de descoperire, o serie de noi descoperiri au fost anunțate în 2014.

În noiembrie, NASA a anunțat un experiment rachetă a constatat că universul este mai luminos decat oamenii de stiinta crezut initial. Misiunea Kepler NASA a anunțat în februarie descoperirea de 715 de planete noi in afara sistemului nostru solar. Aceste lumi nou-verificate, cunoscut sub numele de exoplanete, orbita 305 de stele, dezvăluind sisteme de planete multiple la fel ca propriul nostru sistem solar. Două luni mai târziu, astronomii folosesc Kepler au anuntat ca au descoperit primul-size Pământ planeta orbiteaza in jurul unei stele în „zona locuibilă” – gama de distanta de la o stea care apa lichidă s-ar putea reuni pe suprafața unei planete care orbitează.

Conceptul artistului descrie Kepler-186f, primul validate planeta de dimensiuni Pământ la orbita o stea îndepărtată în zona locuibilă.
Conceptul artistului descrie Kepler-186f, primul validate planeta de dimensiuni Pământ la orbita o stea îndepărtată în zona locuibilă.
Image Credit:
NASA Ames / Institutul SETI / JPL-Caltech

Una dintre cele mai mari mistere din astronomie, cum stele sufla în explozii de supernove , în cele din urmă a început să fie dezvăluit în februarie, cu ajutorul nucleare spectroscopice Telescope Array NASA (Nustar). De mare energie observator cu raze X a creat prima harta a materialului radioactiv într-un rămășiță supernova. Rezultatele, de la o rămășiță pe nume Cassiopeia A (Cas A), dezvăluie cum unde de soc rupe probabil stele masive pe moarte în afară.

NASA misiune Van Allen Sonde , care studiaza misterele centurile de radiații Pământului, a aniversat doi ani de la august 30. Probele gemene, la scurt timp după lansare, în 2012, a descoperit un al treilea centură de radiații în jurul Pământului, atunci când doar două au fost în prealabil detectat.

În octombrie, NASA a anunțat sale Interface Regiune de imagistica spectrograf (IRIS) nave spațiale prevăzute oameni de stiinta cu cinci noi descoperiri în modul atmosfera soarelui, sau corona, se încălzește mult mai fierbinte decât suprafața sa, ceea ce cauzeaza scurgerea constantă a soarelui de particule numite vântului solar, și ce mecanisme accelera particule care putere exploziile solare.

Oamenii de stiinta folosesc NASA Interstellar Boundary Explorer (IBEX) a anunțat în februarie că datele de la nava spatiala a arătat un câmp magnetic care este aproape perpendiculară pe mișcarea sistemului nostru solar prin galaxie. În plus față de arunca lumina asupra vecinătatea noastră cosmică, rezultatele ofera o explicatie pentru un mister veche de câteva decenii în ce masuram mai multe raze cosmice de intrare de mare de energie pe de o parte de soare decât pe de altă parte.

La data de 6 decembrie, după o călătorie de aproape nouă ani și trei miliarde mila – cel mai îndepărtat orice misiune spatiala a călătorit vreodată să își atingă obiectivul său principal – Noi Orizonturi NASA nave spațiale ieșit din hibernare pentru mult-asteptatul 2015 întâlnirea sa cu sistem Pluto.

Construcția și testarea NASA James Webb Space Telescope a fost pe deplin în curs de desfășurare în 2014. În octombrie, Instrumentul de modulul Stiinta integrată, sau „inima” care deține instrumentele telescopului, finalizat cu succes un test de aproape patru luni într-o cameră de vid termic criogenic . Testul simulat de gheață, -387 grade Fahrenheit condițiile telescopul va funcționa sub în spațiu. Webb este considerat a fi succesorul științific la Hubble Space Telescope NASA și este pe cale de lansare 2018.

Instrumentul Modulul Știință integrat (ISIM) din James Webb Space Telescope iese din camera de vacuum termic.
Instrumentul Modulul integrat Știință (ISIM) din James Webb Space Telescope iese din camera de vacuum termic la Goddard Space Flight Center al NASA.
Image Credit:
NASA / Chris Gunn

STEM Educație Colaborare

Biroul NASA Educatiei a continuat la oportunitățile de pârghie în 2014 cu alte agenții federale, parteneri din industrie și mediul academic pentru a oferi conținut unic și convingătoare agenție ca un catalizator pentru creșterea alfabetizare STEM pe întreg teritoriul Statelor Unite. În acest an, NASA și Honeywell sărbătorit un deceniu de colaborare de succes cu un STEM coasta de vest tur al orașului a științei programului de educație premiat FMA LIVE! Forțele in Motion . Turneul a marcat o etapă importantă în colaborarea de 10 ani: atingerea 1.000 școli și peste 400.000 de elevi și profesori.

Social Media

Premiat prezența NASA pe social media a rămas puternică în 2014. conturi Twitter, Facebook, Google+, iar Instagram agenției sunt cele mai urmat în guvernul federal cu privire la aceste platforme. În acest an, NASA a lansat, de asemenea, o prezență oficială pe LinkedIn, Viei și SoundCloud. Mai mult, agenția clasat pe locul ridicat în JD Power 2014 Social Media Benchmark Studiul de Guvern în două domenii de interes măsurate – service si comercializare angajament. Agenția a găzduit 22 de NASA Socials, aducând sute de oameni care se implică cu NASA, prin intermediul social media împreună pentru unice experiențe în-persoană de explorare și descoperire. Din anul 2009, NASA a găzduit mai mult de 100 de NASA Socials la mai mult de o duzină de locații.

NASA Administrator Charles Bolden reprezintă pentru o Selfie rapid cu elevii care au participat la NASA a sponsorizat evenimentul Ziua Pământului.
NASA Administrator Charles Bolden reprezintă pentru o Selfie rapid cu elevii care au participat la eveniment Ziua Pământului sponsorizat-NASA.
Image Credit:
NASA / Aubrey Gemignani

2015 promite să fie un an interesant pentru NASA în care desfășoară programul spațial ambițios națiunii. Lucru NASA nu va ajuta Statele Unite ale Americii menține poziția de lider mondial în explorarea și descoperirile științifice. Agenția va continua să investească în inițiativa noastră „Lansarea Americii pentru a reveni zbor spatial uman lansează în SUA; maternala inovatoare dezvoltarea tehnologiei si aerospatiala; și merge mai departe cu Space Launch System și Orion pe drumul nostru spre Marte.

Pentru mai multe despre NASA misiuni, cercetare și descoperiri, vizitați:

http://www.nasa.gov

-sfârșit-

Reclame

About Vechiu Gelu Ionut

Nu vreau sa crit , vreau doar sa spun ceea ce este de spus

Posted on 23 decembrie 2014, in Online. Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ionut Vechiu

”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

speranteinplic

sentimente, poezii, proza

Little Write Lies

For Readers and Writers of Flash Fiction

David Gaughran

Let's Get Digital

Bending Genre

Essays on Creative Nonfiction

The Melissaverse

I started off writing about hockey. Lately I seem to be writing about mental illness. Who knows what I'll write about tomorrow?

The Human Rights Warrior

"There is some good in this world...and it's worth fighting for." ~ J.R.R. Tolkien

Picnic at the Cathedral

Cultural travel on a budget

iwantedwings

A Geeky Feminist's Musings On Pop Culture

The Squeaky Robot

A Meddling Robot in a Human's World

Am cu ce

Eu am zis: "Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt". Dar voi ca nişte oameni muriţi şi ca unul din căpetenii cădeţi (Psalmul 81, 6-7)

mihai vasilescu blog

Viaţa-i mult prea serioasă ca să n-o luăm în râs!

THE BLAZING TRAIL

Hope Never Dies

Betty's Kitchen

Mancaruri fel de fel: retete culinare testate, pozate si recomandate

Doron Art

A journey into my world of Painting

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

%d blogeri au apreciat asta: